Призма

Проект за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија

Ова е архивска страница на која се архивирани содржините до 17.08.2016 година.
Призма има нова страница која е достапна на следната адреса prizma.mk

Контактирајте нѐ

Пишете ни ги вашите коментари, сугестии и забелешки на содржината и применливоста на Призма, со цел да ја направиме што подобра алатка за медиумите, граѓанскиот сектор и пошироката јавност

Fill out my online form.

БИРН Македонија

Телефон: +389 (0) 2 3290 280

Факс: +389 (0) 2 3290 280

Адреса:

Булевар Свети Климент Охридски (Булевар Јна) 24-1/2, 1000 Скопје, Македонија