Призма

Проект за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија

Ова е архивска страница на која се архивирани содржините до 17.08.2016 година.
Призма има нова страница која е достапна на следната адреса prizma.mk
10. мај. 15.

Блог во живо за полициската акција во Куманово

Екипа на БИРН Призма

БИРН преку блог во живо ви ги претставува случувањата во кумановската таканаречена „Дива населба“, каде што МВР презема акции за разбивање вооружена група

            comments powered by Disqus

Поврзано

Бидете во контакт

Новинари

Вмрежи се! Регистрирај се во базата на новинари, биди дел од професионалната заедница и добиј пристап до најновите настани и публикации од граѓанскиот сектор.

Регистрирај се