Призма

Проект за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија

Ова е архивска страница на која се архивирани содржините до 17.08.2016 година.
Призма има нова страница која е достапна на следната адреса prizma.mk

Бомба 37: Прислушуван граѓански сектор

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ, Скопје, 08.06.2015

Прес-конференција:

Извештај од прес конференција

Поврзано