Призма

Проект за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија

Ова е архивска страница на која се архивирани содржините до 17.08.2016 година.
Призма има нова страница која е достапна на следната адреса prizma.mk

Бомба 26: Закон за бранители

Прес конференција на Благојче Трпески, претседател на ОО СДСМ Гостивар на 25.04.2015

Разговори:

Прес-конференција:

Извештај од прес конференција

Поврзано