Призма

Проект за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија

Ова е архивска страница на која се архивирани содржините до 17.08.2016 година.
Призма има нова страница која е достапна на следната адреса prizma.mk

Бомба 1: Докази за прислушување

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 09.02.2015

Разговори:

Прес-конференција:

Извештај од прес конференција

Призма:

Пукна бомбата на опозицијата – прислушувани биле над 20.000 граѓани

Никој не ја контролира Петтата управа

Транскрипт:

Нема транскрипт од бомба 1

Поврзано